Sabies què fa la UE per tu? Nova web europea What Europe does for me

Imatge de la nova web creada pel Parlament Europeu.

Sabies el wifi gratuït als espais públic és gràcies a la iniciativa WIFI4EU? O què si viatges fora de la Unió Europea i el teu país no té representació pots rebre assistència de qualsevol ambaixada d’un país membre de la UE? Segons dades de l’últim Eurobaròmetre el 68% dels europeus considera que formar part de la UE és beneficiós, però tenen problema en saber concretar en què els beneficia en el seu dia a dia. Per això, el Parlament Europeu ha creat una nova web per donar resposta a aquesta qüestió; què fa i ha fet la UE per mi?

Les decisions que cada dia es prenen a Europa tot i que ens semblen llunyanes ens afecten en el nostre dia a dia. Gràcies a la web what europe does for me, que es pot consultar en les 24 llengües oficials de la UE, podrem trobar de forma fàcil i interactiva més de 1.800 exemples clars i concrets sobre els beneficis de ser ciutadà europeu en temes tan diversos com viatges, seguretat, protecció al consumidor, sanitat, família, estudis, entre molts altres. I a més també podreu trobar informació diferents regions europees.

Una eina per apropar la UE als ciutadans que des de EDTGN et convidem a descobrir, i tu sabies que fa la UE per tu? A més et recordem que podeu seguir tota la nostra activitat al nostre blog, Facebook, Twitter i Instagram.